MASZ PYTANIE ?

zadzwoń:

tel./fax: (12) 631 14 51
tel. kom.: 690 453 226
tel. kom.: 690 454 238

napisz:

FORMULARZ KONTAKTOWY

SZYBKA NAWIGACJA:

SPOŁECZNOŚCI:

 

Kancelaria Odszkodowania Kraków

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Informacje Ogólne

Administratorem danych osobowych przekazanych w związku z korzystaniem ze strony internetowej kancelaria-effect.pl jest Kancelaria Effect S.C. R. Latos, J. Wajda, z siedzibą w Krakowie przy ul. Urzędniczej 20/10, NIP: 6772381117, REGON: 123103644.

Korzystając z serwisu internetowego kancelaria-effect.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności.

Dane Osobowe

Korzystanie ze strony internetowej kancelaria-effect.pl nie wymaga podania żadnych danych osobowych. Jednakże dla wysłania formularza kontaktowego konieczne jest podanie swoich danych osobowych. Dane, o które będą Państwo poproszeni to imię, nazwisko, adres oraz nr telefonu i adres e-mail. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np.: w celu udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie i nie są przekazywane podmiotom trzecim.

Jeżeli formularz na stronie www został wypełniony i wysłany do nas, mogą Państwo otrzymać maile dotyczące formularza. Możemy również kontaktować się z Państwem telefonicznie, o ile został nam przez Państwa udostępniony numer kontaktowy.

Zabezpieczenie Danych

Dane osobowe zebrane przez kancelaria-effect.pl będą wykorzystywane, przechowywane i przetwarzane zgodnie z udzielonym przez użytkownika zezwoleniem i w granicach prawa polskiego, a w szczególności ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

Prawa Użytkownika

Każdy użytkownik ma prawo do wglądu, zmiany i usunięcia swoich danych osobowych z bazy danych.

Pliki Cookies

Strona kancelaria-effect.pl generuje pliki cookies, które zapamiętują informacje o Tobie i umożliwiają późniejsze rozpoznanie Cię przez serwer. Cookies w żaden sposób nie uszkadzają systemu na Twoim komputerze, a każda przeglądarka internetowa ma możliwość ich wyłączenia.

Zmiany w Polityce Prywatności

O wszelkich zmianach w naszej Polityce Prywatności poinformujemy uprzednio użytkowników i będziemy je w prowadzać w porozumieniu z nimi. Jeśli zmiany owe nie będą Ci odpowiadać, zawsze istnieje możliwość rezygnacji z udostępniania nam swoich danych osobowych.

Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Prawa do powielania, używania i publikacji zawartości Serwisu kancelaria-effect.pl lub jego części podlegają przepisom ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 04.02.1994 r. ( Dz. U. Nr 24, poz. 83 z późn. zm.). Zabronione jest kopiowanie, publiczne udostępnianie i używanie w celach komercyjnych wszelkich materiałów i grafik zawartych na stronie internetowej kancelaria-effect.pl lub ich części, poza przypadkami wymienionymi w wyżej wymienionej ustawie.

Wszystkie znaki graficzne (logo) i nazwy handlowe produktów użyte w tym serwisie należą do ich właścicieli.

Korzystanie z serwisu kancelaria-effect.pl oznacza akceptację wszystkich wyżej wymienionych zasad.